Hemşehrileri ile kucaklaşan Prof. Dr. AÇIK, Salı Pazarında ve Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Prof. Dr. Yasemin AÇIK’a, Elazığlı kadın seçmenler yine büyük bir ilgi gösterdi…

“SEN BU İŞİ DÜNDEN GÖTÜRMÜŞSÜN”

Esnaflar ve vatandaşlarla hasbihal eden Prof. Dr. Yasemin AÇIK’a desteklerini açıklayan Elazığlılar, “Hocam yolunuz açık olsun. Sen olmasaydın biz kimseye vermeyecektik. Şimdiden hayırlı olsun. Allah sizi Elazığ’ımızın başından eksik etmesin. Kalbimizde sizinle, oyumuz da sizinle. Kim bu memlekete yatırım yaptıysa biz onu destekliyoruz” dedi.

AÇIK’ın yolunu kesen kadın seçmenler ise, “Bizim Elazığ milletvekili adayımız Yasemin Açık’tır. Çimento fabrikasını kurdu. Kaç tane taziye evini halka hibe etti. Bizlerin tüm sorununa koştu, dertleriyle ilgilendi. Bizlere bunları yapan bir isim milletvekili olursa Elazığ’a neler neler yapar. Hepimizin Yasemin AÇIK’a destek çıkması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.C06D457C-B2E1-4920-A24C-7E9EF347472E

PROF. DR. AÇIK, GAZİ CADDESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

Şehrin Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin AÇIK, semt pazarı ziyaretinin ardından Gazi Caddesi’nde ziyaretlerde bulundu. Aday Prof. Dr. AÇIK, Gazi Caddesi’nde de yoğun bir ilgiyle karşılandı.

583E9315-1142-4FAF-90B9-7080F7535F9B

ELAZIĞ ARTIK ‘DAYATMA’ DEĞİL EMEKÇİ SİYÂSİLER İSTİYOR!…

İL BAŞKANI HABİP YAŞAR, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ İL BAŞKANI HABİP YAŞAR, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ

Elazığlı seçmenlerin, Prof. Dr. Yasemin AÇIK’a gösterdiği ilgi günden güne büyürken, ‘Bağımsız Kadın Aday Yasemin AÇIK’ isimi şehrin hemen hemen her mahallesinde, sokağında konuşuluyor. Elazığ’da geçtiğimiz dönem Milletvekilliği yapmış kadın siyasîlerden umduğunu bulamayan seçmenler, Prof. Dr. Yasemin AÇIK’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sorunlarını çözeceğini, dertleriyle dertleneceğini her platformda belirtiyor. 

Editör: Haber Merkezi