Kadınlar 1.Ligi, B grubu ilk yarı maçlarını 6 puanla, altıncı sırada tamamlayan Elazığ SYSK ligin en az gol yiyen üçüncü, en çok gol atan 13.takımı durumunda.

BAYRAKTAR; “ZAMAN VE SABIR İSTEDİK”

ELAZIĞ HİPODROMU, SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE ÖN PLANDA ELAZIĞ HİPODROMU, SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE ÖN PLANDA

İlk yarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Antrenör İsmail BAYRAKTAR; “Bu sezon takımımızda yer alan beş sporcumuzu başka kulüplere göndererek çok genç bir kadroyla yolumuza devam etme kararı aldık. Biz herkese bu takım için daha sabırlı olmalarını, zamanla çok iyi bir kadro olacağını ve ligde çok canlar yakacağını söyledik. Özellikle Siirt deplasmanında mükemmel bir oyun sergileyen sporcularımız farklı bir skorla galibiyeti elde etti. Yine ligin en tecrübeli takımlarından biri olan Sivas Belediye takımını da üstün bir oyunla yenerek son üç maçımızı da galibiyet ile tamamladık.” Diye konuştu.

‘’SOSYAL HAYATLARINDAN ÖDÜN VEREN SPORCULARIMI YÜREKTEN KUTLUYORUM!’’

İkinci Yarı’da daha çok çalışıp Play-Off’a kalmak için mücadele edeceklerinin altını çizen BAYRAKTAR; “Bundan sonra daha çok çalışıp Play-Off’a kalmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Lig’in ikinci yarısında da çok güzel maçlar olacağını düşünüyoruz. Buradan özellikle sosyal hayatlarından ödün verip hentbol için çalışan sporcularımı yürekten kutluyorum.” Dedi.

Editör: İzzet TUMAY