Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlatılan ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ programı çerçevesinde MHP Elazığ teşkilatı depremden etkilenen vatandaşlar için iftar yemeği düzenledi.

ELAZIĞ’DAKİ 4,7’LİK DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI ELAZIĞ’DAKİ 4,7’LİK DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI

Bir düğün salonunda düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Düzenlenen programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve çok sayıda vatandaş katıldı. MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, programa katılım gösteren Herkese teşekkür etti. Bal, “Bereket sofrasında gönül birliği programımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Tabiki burada depremzede vatandaşlarımız içinde yaraları sarmak adına biz bir şeyler yapmaya çalıştık ben kendilerine istirham ediyorum onlar bizim azımızı çok kabul etsinler varsa bir kusurumuz bizleri affetlesinler” dedi. Depremin ilk anından itibaren devletin depremzedelerin yanında olduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, asıl gündemlerinin seçim değil deprem olduğunu söyledi.

Durmaz, “Arama kurtarma çalışmalarını takip ederek özellikle belediyelerimizin, teşkilatlarımızın yardımlarını koordine etmeye çalıştık. İlk anda ulaştığımız deprem bölgesinde devletimizin tüm imkan ve kapasitesiyle vatandaşımızın yanında olduğunu gördük. Aziz milletimizle millet olma şuuru ve dayanışma ruhuyla kısa sürede yardım faaliyetlerine başlamış sevinçte olduğu gibi zor günlerde de bir olduğunu göstererek depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışmıştır. Gündem 14 Mayıs seçimleri olsa da Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı için asıl gündemimiz deprem bölgesindeki çalışmaların takibi yardımların hız kesmeden sürmesi olacaktır. Depremin yerle bir ettiği şehirlerimizi Allah’ın izniyle yeniden ayağa kaldıracağız. Bu konuda devletimiz çalışmalarını sürdürmekte bir yanda çadır kente konteyner kent gibi geçici barınma merkezlerini çoğaltırken diğer yandan da kalıcı konutların planlamasını ve yapımını sürdürmektedir. Bu çerçevede geride kalan 54 günde 65 bin konutun temelinin atılması da bu konudaki kararlığı ve samimiyeti göstermektedir” dedi.

Editör: Haber Merkezi