İzzet TUMAY- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elâzığ 3.Sıra Milletvekili Adayı Hakan KUZU, Elazığ’ın en eski gazetesi, ülkemizde yayınlanan yerel gazeteler içinde en eski dört gazeteden biri olan TURAN’ın, 94. yayın yılı nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziraat Yüksek Mühendisi Vedat DEMİRBAĞ’ın da hazır bulunduğu ziyarette TURAN Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat TURAN ile bir araya gelen KUZU, ‘’Burada bulunma nedenimiz Türkiye’nin dördüncü, Elazığ’ın en eski gazetesi olan Turan gazetesinin 94. Yıldönümü kutlamaktı. Ben, neredeyse Cumhuriyetle eşdeğer olan, yıllarca hizmet etmiş olan Turan gazetesinin artık Turan ailesinde çok Elazığ’ın kültür mirası için çok büyük bir değer olduğunu ifade etmek istiyorum. TURAN Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat TURAN ile sohbet etme fırsatı bulduğumuz anda ev sahipliği ve bize gösterdiği ilgi alaka için teşekkür ediyorum’’ dedi.

MHP, TÜM ORGANLARIYLA SAHA VE SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTEDİR

Seçim sürecine de değinen Hakan KUZU, sözlerine şöyle devam etti: ‘’MHP olarak SKM ‘de il başkanımızın bize verdiği tüm görevleri eksiksiz yerine getirmek için ayrıca TURAN gazetesini ziyaret etmiş olduk. MHP tüm organlarıyla saha ve seçim çalışmalarına devam etmektedir. Vekil adaylarımız, il başkanımız, il yönetimimiz, kadın kollarımız, bağlı ve yan kuruluşlarımız bütün birimleriyle çalışmalarına devam etmektedir. MHP’nin Elazığ’da birinci parti olması için hepimiz elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu gayret sonucu 14 Mayıs seçimleri sonunda MHP’nin Elazığ’da birinci olmasını hep beraber görmüş olacağız.’’

TURAN: SEÇİMİN ÜLKEMİZE, İLİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

TURAN Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat TURAN ise yaptığı kısa değerlendirmede, ‘’Bende bu nazik ziyaretlerinden dolayı hem vekil adayımıza hem de Ziraat Yüksek Mühendisi Vedat DEMİRBAĞ’a teşekkür ediyorum. Yapmış oldukları seçim çalışmalarında da kendilerine üstün başarılar diliyorum. Bu seçimin ülkemize, ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.

1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL! 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL!

Editör: Haber Merkezi