AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, sokaktaki vatandaşın AK Parti’ye büyük bir ilgisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da büyük bir sevgisi olduğunun altını çizerek; “Vatandaşımız 21 yıldır ülkemizdeki eser ve hizmet siyasetini de görüyor, muhalefetin boş vaatlerini de görüyor” dedi. 

MİLLETVEKİLİ EROL’DAN BAKAN TEKİN'E SORU ÖNERGESİ MİLLETVEKİLİ EROL’DAN BAKAN TEKİN'E SORU ÖNERGESİ

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Harput’ta esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.  

Öğretmenevi önünde kurulan Gençlik Kolları standını da ziyaret eden Açıkkapı, AK Parti icraatlarının anlatıldığı broşürleri vatandaşlara dağıttı, 28 Mayıs seçimleri için destek istedi. 

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmeler yapan Açıkkapı, 28 Mayıs seçiminin, 14 Mayıs seçimleri kadar önemli olduğunun altını çizerek, meclis çoğunluğunu alan Cumhur İttifakının, 28 Mayıs’ta da büyük bir başarı elde edeceğini ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğini vurguladı. 

Sokaktaki vatandaşın iyi bir siyasi analist olduğunu düşündüğünü aktaran Açıkkapı; “Biz sürekli sahadayız. Sahadaki vatandaşın fikrini ve görüşünü sürekli alıyoruz. Bize sahadan gelen şey şudur. AK Parti eser ve hizmet yaparken diğerleri boş vaatlerde bulunuyor. İşte insanımız böyle bilinçli bir şekilde 14 Mayıs’ta sandığa gitti, 28 Mayıs’ta sandığa gidecek. Biz gittiğimiz her yerde seçimlerin önemini anlatıyoruz. Ben buradan seçmenlerimize seslenmek istiyorum. Ya ülkenin bekasını her türlü hesabın üstünde tutanları ya da çıkarları için bölücülerle ve FETÖ’cülerle iş birliği yapmaktan çekinmeyenleri seçeceğiz. Son 21 yıldır ülkeyi başarıdan başarıya koşturan ehil kadrolara ya da geçmişinde SSK’yı batırmaktan başka hiçbir hikayesi olmayan bir muhterise oy vereceğiz. 28 Mayıs seçimleri işte bu kadar önemli, bu kadar hayati, istikbalimiz açısından bu derece mühim bir seçimdir. 28 Mayıs günü sandık başına gittiğimizde, 27 Mayıs darbesiyle darağacına gönderilenleri unutmayacağız. 28 Şubat vesayetiyle çalınan yıllarımızı unutmayacağız. 27 Nisan bildirgesiyle gasp edilmek istenen iradeyi unutmayacağız. Ben eminim ki halkımız en doğru karar verecek ve Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden bu ülkeyi yönetme hakkı verecektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle gittiğimiz yerlerde bizlere teveccüh gösteren, sevgi gösterisinde bulunan tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu sevgi 28 Mayıs’ta en güzel şekilde sandığa yansıyacaktır. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.” 

Editör: Haber Merkezi