AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ'da ki programlarını sürdürüyor 
Nazırlı, programı kapsamında Elazığ'da bir proje imam hatip okulunu ziyaret etti. Okul yönetimini, öğretmenleri ve çalışanları selamlayıp, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Nazırlı, öğrencilerle bir araya geldi.

d586c6e9-48b8-4866-8872-984756077fa9

ÖĞRENCİLERİN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILANDI

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, proje imam hatip okulunun öğrencileriyle bir araya gelen Nazırlı, öğrencilerin Filistin konulu sorularına cevap verdi, talep ve önerilerini dinledi. Ardından öğrencilerin İlahi Dinletisi'ni dinledi Program sonrasında öğrencilerin samimi davranışlarıyla karşılaşan Nazırlı okul yönetimine, öğretmenlere, çalışanlara ve öğrencilere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI ELAZIĞ İÇİN NÖBETTEYYİM PROGRAMI KAPSAMINDA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
AK Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı Temaslarını Sürdürüyor 
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Merkezde İzzetpaşa Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Nazırlı,vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

MİLLETVEKİLİ EROL ELAZIĞ’DAKİ FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINI BAKAN ÖZHASEKİ’YE SORDU MİLLETVEKİLİ EROL ELAZIĞ’DAKİ FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINI BAKAN ÖZHASEKİ’YE SORDU

Milletvekili Nazırlı tarafından yürütülen #ElazığİçinNöbetteyim etkinliği kapsamında
bu hafta ki nöbet yeri İzzetpaşa Mahallesi'ydi. AFAD, İl Özel İdare, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çevre Şehircilik ve DSİ kurumlarının yetkilileriyle bir araya gelen Nazırlı vatandaşların sorunları ile hemhâl olup anında çözüm bulmaya çalıştı. 
Öğrencilerin kütüphanenin erken kapatılmasını şikayet etmeleri üzerine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile irtibata geçip öğrencileri Şahin Şerifoğulları ile görüştüren Nazırlı Kütüphanelerin kapatılma saatlerini saat 22.00'a çektiklerini iletti.
Öğrenciler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlıya teşekkür etti.

Editör: İzzet TUMAY