AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI, kent genelindeki ziyaretlerini sürdürüyor. NAZIRLI bugün ki programı kapsamında siyasi partilerin il başkanlıklarına nezaket ziyaretlerine yer verdi. 

NAZIRLI'nın ilk durağı MHP İl Başkanlığı oldu. Nazırlı, MHP İl Başkanı Yunus Bal MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ve MHP yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

mhp-2

Daha sonra HÜDA PAR İl Başkanlığını ziyaret eden Nazırlı, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

hüda

Ziyaretlerini Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığıyla devam ettiren AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

NAZIRLI'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ NAZIRLI'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ömer-1

Nazırlı, Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. Mahmut Rıdvan Nazırlı Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın Elazığ'ın sorunları ve Elazığ'ın gelişip kalkınması üzerine istişare ettiler.

akın

Nazırlı, Akın'ın fikirlerini ve tavsiyelerini değerlendireceğini dile getirdi ve Saadet Partisi İl Başkanlığından ayrıldı. 

CHP İl Başkanlığı ziyaretiyle devam eden Milletvekili Nazırlı CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.  

b3465be2-bbab-488b-b7eb-3105e32726c8

Ziyaretlerinin son durağı olan Büyük Birlik Partisini İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Ertan, Merkez İlçe Başkanı Cahit Topçu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 

Editör: Haber Merkezi