ÖZEL HABER

MOTOSİKLETİ ÇALINDI, EKMEK TEKNESİNDEN OLDU!

İzzet TUMAY - Elazığ’da haftalar önce motosikleti çalınan Rıfat Kerti (45) isimli vatandaş, ekmek kapısı olarak gördüğü ve işe gidip gelirken kullandığı 23 ADL 881 plakalı motorunun bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Geçtiğimiz Ramazan ayının 20. Gününde Sürsürü TOKİ evleri 16631. Sokakta motosikletinin çalındığını belirten Kerti, işyerine gidip gelmek için borçlanarak aldığı motosikletinin çalındığını belirterek, ‘’Ramazan ayında Sürsürü TOKİ evlerinde bulunan bir yakınımızın evine iftara gittik. Ekmek parası kazandığım bir nevi ekmek teknem olan motosikletimi 16631. Sokakta park ettim. Ancak geri döndüğümde motosikletimin yerinde olmadığını gördüm.

TARLADA GÜNEŞİN ANLINDA OT YOLARAK KAZANDIĞIM PARA İLE ALMIŞTIM

Ben gariban bir insanım, yıllarca yaz kış demeden çalışarak bu motoru aldım. Çalıştığım yer uzak bir mesafede. Bu motoru da işe gidip gelmek için almıştım. Motosikletimin çalınmasıyla birlikte ortada kaldım. Emniyete bildirdim, defalarca karakola gidip bilgi aldım lakin aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen halen bulunmadı.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM; ALLAH RIZASI İÇİN LÜTFEN MOTOSİKLETİMİ BULUN

Buradan başta emniyet birimleri olmak üzere yetkili kurumlara sesleniyorum; Allah rızası için lütfen motosikletimi bulun. Yıllarca alın teri akıtarak, bağda bahçede ot temizleyerek çocuklarımın rızkından kesip borçla aldığım ekmek teknem kaşla göz arasında bir anda çalındı. Bir insanın alın terinin heba edilmesi bu kadar kolay olmamalı, motosikletimin bulunması için yetkililerden yardım istiyorum’’ dedi.