AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI, İl Özel İdaresi yemekhanesinde düzenlenen toplantıda ilimiz kurum müdürleri ile basın mensuplarını bir araya getirdi.

NAZIRLI, her toplantıda olduğu gibi bu toplantıda da “Elazığ sahipsiz değildir” sözüne bir kez daha vurgu yaptı. NAZIRLI, şehirde hayata geçirilen çalışmalar, planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. İl Özel İdaresi’nde gerçekleştirilen toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ, AFAD İl Müdürü Osman PIHTILI, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Hikmet ŞİŞECİOĞLU, Tarım ve Orman İl Müdürü Ali KILIÇ, Orman Bölge Müdürü Mehmet Salih ÇETİNER, Elazığ TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet SARAÇ, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Müdürü Sertaç YILMAZ, Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamed EREN ve kurum temsilcileri katıldı.

vlcsnap-2023-12-02-14h58m18s243

NAZIRLI: “ELAZIĞ’IN SAHİBİ ELAZIĞLILARDIR, BU MİLLETTİR”

MİLLETVEKİLİ KELEŞ: SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ MİLLETVEKİLİ KELEŞ: SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Toplantında ilk sözü alan Milletvekili NAZIRLI, “Elazığ Sahipsiz” söyleminin seçimlerden sonra azalmaya başladığına dikkat çekerek, “Bu toplantının yapılma amaçlarından biri de Elazığ’ımızın sahipsiz olmadığını tekrardan sizlere ifade etmektir. Bu söylem seçimlerden bu yana git gide azalmaya başladı. Lakin aslında Elazığ önceden sahipsizdi şimdi mi sahipliydi? Hayır. Elazığ’ın her zaman bir sahibi vardı. Elazığ’ın sahibi öncelikle vatandaşlarımız. Ondan sonra da benim ve kıymetli çalışma arkadaşlarım. Burada birlikte çalıştığımız müdürlerimiz gece gündüz demeden varını yoğunu ortaya koyarak memleketin kalkınması için gayret ediyorlar.” dedi.  

''İDARECİLER ŞEHRİN SORUNLARIYLA İLGİLENİYORLAR''

NAZIRLI, depremin yaralarının kapatılması için kurum müdürlerinin gece gündüz demeden çalıştığını ifade ederek, “Depremden aldığımız yaraların bir an önce kapanması için gece gündüz demeden gayret ediyorlar. Buna Elazığ’ın vekili olarak ben şahidim. Ne zaman telefon açsak, gece 12 - 1, cumartesi, Pazar demeden idarecilerimiz şehrin sorunlarıyla of demeden ilgileniyorlar” açıklamalarında bulundu.

vlcsnap-2023-12-02-14h57m29s919

Toplantıda kurum temsilcilerinin sunumları ve basın mensuplarının soru ve cevaplarla devam etti. 

Editör: İzzet TUMAY