Bölgesel Amatör Lig’de 11. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz 8. Hafta’yı geride bıraktı… Bölgesel Amatör Lig’in 8. Haftası’nda temsilcilerimizden Rüstempaşaspor kendi evinde Erzurum temsilcisi Murat 2020 Gençspor’u 2-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’de bu sezonki ikinci galibiyetini alırken, bir diğer temsilcimiz Aksaray Gençlikspor ise deplasmanda Yozgat Temsilcisi ve grup lideri Yozgat Bozokspor’a 1-0 mağlup oldu.

PAŞA ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR! 

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Rüstempaşaspor Lig’in 8 Haftası’nda kendi evinde Erzurum temsilcisi Murat 2020 Gençspor’u ağırladı. Bölgesel Amatör Lig’de istediği oyunu geçte olsa sahaya yansıtan Elazığ’ın efsane takımlarından Rüstempaşaspor bu hafta oynadığı oyun ile rakibine karşı büyük bir üstünlük kurdu ve sahadan 3-0’lık skorla ayrıldı. Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon ikinci galibiyetini alan Rüstempaşaspor gelecek haftalarda da alacakları puanlar ile çıkışını sürdürmek istiyor. 

ÜCRETSİZ YAZ SPOR KURSLARINA YOĞUN KATILIM ÜCRETSİZ YAZ SPOR KURSLARINA YOĞUN KATILIM

AKSARAY GENÇLİK 5 HAFTADIR KAZANAMIYOR!

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Aksaray Gençlikspor ise Lig’in 8. Haftası’nda Grup Lideri Yozgatspor’a konuk oldu. Kötü gidişata dur deyip çıkış yakalamak isteyen temsilcimiz Aksaray Gençlikspor, grup liderine karşı istediği oyunu sahaya yansıtamadı. İki takımın da kazanmak adına verdiği mücadelenin ilk yarısında ev sahibi takım 39. Dakika’da Umut Koray’ın attığı 1-0 golle öne geçti. Golden sonra iki takımda rakip kalede pozisyonlar bulsa da skoru değiştiremeyince karşılaşma 1-0 Yozgat Bozokspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi