Pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir, Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri’nde Elazığlılara unutulmaz bir müzik deneyimi sundu. Sanatçı Kandemir en sevilen eserleri Elazığlılar için seslendirdi. 

Sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan Elazığ Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını keyifli geçirmesi için çeşitli eğlence etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri’nde sevilen ulusal sanatçıları da Elazığlılarla buluşturuyor. Bu kapsamda pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir, Elazığlılara keyifli bir akşam yaşattı. Müzik severlerin beğenisini kazanan Tuğçe Kandemir birbirinden güzel parçaları ile Cumhuriyet Meydanı’nda Elazığlılara müzik ziyafeti sundu. 

ELAZIĞSPOR FİNALDE ELAZIĞSPOR FİNALDE

Konsere Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar Sanatçı Kandemir’e şarkılarında eşlik ederek doyasıya eğlendi. Konserde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından Sanatçı Kandemir’e Elazığ’a özgü hediyeler ve plaket takdim edildi.  Elazığ’ın ortak sevdanın adı olduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, göreve geldikleri günden itibaren Elazığ’ı daha güçlü yarınlara taşımak için çalışıyoruz dedi. Şerifoğulları, “Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren bu şehri tüm güzellikleriyle daha güçlü yarınlara taşımak için çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Alt yapısıyla, üst yapısıyla kültürden sanata, spora kadar her alanda bu güzel şehre katma değer sağlamak için daha güzelleştirmek için ve daha müreffeh bir şehir oluşturabilmek için ekibimizle birlikte gayret ediyoruz, mesai gözetmiyoruz. Tabi bunları yaparken aynı zamanda kültürel ve sanatsal etkinliklere de yer vermeye çalışıyoruz” dedi.  

Konser, Tuğçe Kandemir Şarkıları ile devam etti. 

Editör: Haber Merkezi