Türk Ocakları Elazığ Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali YILDIZ’ı makamında ziyâret etti…
BAŞKAN DABAK; “YOLUNUZ AÇIK OLSUN KOMUTANIM!”
Türk Ocakları Elazığ Şubesi Başkanı Vahit DABAK ile Yönetim Kurulu Üyeleri, ilimizdeki görev süresini tamamlayan jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali YILDIZ’a makamında gerçekleştirdikleri bir ziyâretle, yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, bundan sonraki görevinde başarı dileklerini ilettiler.

Kıdemli Albay Ali YILDIZ’a bir de plaket takdim eden Türk Ocakları Elazığ Şubesi Başkanı Vahit DABAK, Yönetim Kurulu Üyeleri adına düşüncelerini dile getirdiği konuşmasında “İlimize geldiği günden itibaren farkını ortaya koyarak, değerini gösteren Şanlı Türk Ordusu’nun, ona yakışır nitelikteki değerli komutanı jandarma Alay Komutanımız Kıdemli Albay Ali YILDIZ’a hizmetleri dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyor, aynı zamanda bu ziyâretimiz vesilesiyle de kendisine veda ediyoruz. Görev süresini tamamlayan komutanımızdan ayrılacak olmanın burukluğunu yaşıyoruz. Yolunuz hep açık olsun komutanım” ifâdelerine yer verdi.

ELAZIĞ’DA ÖĞRENCİLERE SİBER FARKINDALIK EĞİTİMİ ELAZIĞ’DA ÖĞRENCİLERE SİBER FARKINDALIK EĞİTİMİ


 

Editör: Haber Merkezi