Elazığ’ın şehir merkezine çok uzak bir noktada yapılan TOKİ Konutları’nda ulaşım sorunları çözülemiyor. Okulların açılmasıyla birlikte Yemişlik Mahallesi’nde eğitim gören çocuklar için evden okula gitmek ve okuldan eve dönmek kâbus haline gelmiş durumda…

CAMİ DUVARLARININ SPREY BOYA İLE İMTİHANI CAMİ DUVARLARININ SPREY BOYA İLE İMTİHANI

Elazığ’ın şehir merkezine çok uzak bir noktasında inşa edilen Yemişlik Mahallesi TOKİ Konutları’nda yaklaşık 3 yıldır ulaşım sorunu çözülmedi. Öğrenciler hâlâ ıssız yollardan yürüyerek okullarına gitmeye mecbur bırakılıyor.

YEMİŞLİK TOKİ ULAŞIM-3-

Yemişlik Mahallesi’nde eğitim gören çocuklar için evden okula gitmek ve okuldan eve dönmek kâbus haline gelmiş durumda.  Gazeteniz TURAN’a sorunlarını anlatan veliler yaşanan sorunla ilgili; “Buralar çok ıssız, ayriyeten kapımızın önüne gelen Belediye otobüsleri tıklım tıklım dolu oluyor. Burada suçu belediyeye atmıyoruz. Onlarında aslında yapabileceği fazla bir şey yok. Buraya dolmuş lazım aslında buranın daha da sosyalleşmesi lazım. Bu konutlar ilk yapıldığında uzun bir süre ekmek alamamıştık. Şimdiler de az da olsa sorunlarımız çözüldü fakat servis ücretlerinin pahalılığı ve ulaşımda meydana gelen yetersizlikler nedeniyle öğrenciler bayağı zorlanıyor. Sayın valimizi buraya davet ediyoruz. Hafta içi saat 15.00 sularında Yemişlik Mahallesi’ne gelsin ve yaşanan sorunları gözleriyle görsün.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi