İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet GÜRGÖZELER, hafta içerisinde Sivrice ile Maden İlçeleri’ne düzenlenen programlı gezilerin ardından Elazığ Merkez’de Kapalı Çarşı ve Gazi Caddesinde vatandaşlarla buluştu ve ve esnaf ziyâretlerinde bulundu…

İLK DURAK SİVRİCE OLDU…
GÜRGÖZELER, başlattığı ilçe gezilerinin ilk durağında depremin merkez üssü Sivrice İlçesi’ni ardından da bir süredir yeraltı kaynaklarının ihalesi ile gündemde olan Maden ilçesinde ilçe yönetimleriyle bir araya geldi. İlçe yönetimlerinden bilgiler alan İl Başkanı GÜRGÖZELER, vatandaş ve esnafların sorunlarını yerinde dinledi.

“SİVRİCE’DE HALKIMIZ SAHİPSİZ BIRAKILMIŞ!”
Sivrice İle Maden İlçe ziyaretlerini değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Servet GÜRGÖZELER, “Gördük ki her iki ilçemiz çeşitli problemlerle karşı karşıya. Depremin üzerinden iki yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen sorunlar çözüme kavuşturulmamış, halkımızın ve esnaf kardeşlerimizin mağduriyeti giderilememiştir. Ben de Sivriceliyim. Tüm bu sorunların içerisinde ben de bulunmaktayım. Deprem bu ilçede merkez üssü olması dolayısıyla ağır hasarlar vermiş, halkımız ise çözüm noktasında sahipsiz bırakılmıştır. Konteynır kentleri ziyaretimde ise gördüğüm manzara bizi derinden etkilemiştir. Zamanında teslim edilmesi gereken konut ve işyerlerinin halen daha teslimi yapılmamış olup vatandaşımız konteyner kentte yaşamaya mahkûm bırakılmıştır. Görüştüğümüz esnaflarımız ise, işyerleri yıkıldıktan sonra  kendilerine vaat edilen yeni işyeri sözünün bir türlü hayata geçirilemediğinden dertliler.’’ Dedi.

İL BAŞKANI HABİP YAŞAR, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ İL BAŞKANI HABİP YAŞAR, KURULTAYI DEĞERLENDİRDİ

‘’İYİ PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİMiZ SORUNLARI MECLİS’E TAŞIDI’’
İYİ Partili Milletvekillerinin Elazığ merkez ve ilçelerinde yaşanan sıkıntıları TBMM Gündemine taşıdığını hatırlatan İYİ Parti İl Başkanı Servet GÜRGÖZELER; ‘’Milletvekillerimiz, Maden ve Sivrice ilçelerimizin sorunlarını raporlaştırarak mecliste gündeme taşıdılar. Bu sorunlar Genel Merkezimizin ve partimizin yetkili organlarının bildiği ve bizim de sık sık rapor ve bilgi paylaşımında bulunduğumuz sorunlardır. Hiç kimse tereddüt etmesin İYİ Partimiz önümüzdeki ilk seçimden sonra ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarının çözümü noktasında elinden gelenin en iyisini yapacaktır.’’ İfadelerini kullandı.

‘’MADEN İLÇESİ PROBLEMLER YUMAĞI HALİNE GELMİŞ’’
Maden ilçesindeki izlenimlerini de aktaran GÜRGÖZELER: şu ifadelere yer verdi: “Maden İlçemizde konut ve iş yeri mağduriyetleri sürüyor. Esnaflarımızın ekonomik kaygıları, vatandaşlarımızın yaşadığı sorun ve şikâyetler ilçeyi problem yumağı haline getirmiştir. Altı zengin üstü fakir olan bu güzide ilçemiz zengin yeraltı kaynaklarının birilerine peşkeş çekilmesinden hayli endişeli. İlçe halkı yeraltı kaynaklarının  ilçelerini kalkındırmasından ziyade daha da sömürülüp fakirleştirilmesinden endişe ediyorlar. Tüm bunlar neticesinde  hep söyledik yine söylüyoruz; ilçemizin aleyhine olacak vatandaşımızın mağduriyetini tetikleyecek her türlü çalışmanın karşısındayız. Geçtiğimiz günlerde yaptığım Ankara ziyaretimde ilçelerimizin sorunlarını vekillerimizle konuşup burada yaşanan sıkıntıları onlarla paylaştık. Maden halkının sorunlarına hep birlikte çözüm olmak adına elimizden geleni yapacağız. Gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı güzel bu ilçemizin yok olma tehlikesine karşı hep birlikte mücadele edip esnaf kardeşlerimizin ve fakirleşen Maden halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Burada gezdiğimiz süre içerisinde bana eşlik eden Maden ilçe başkanımıza ve yönetimimize ayrıca teşekkür ediyorum. İlçelerimize olan ziyaretlerimiz devam edecek, ilçelerimizin problemlerini kamuoyuyla paylaşmayı sürdüreceğiz.’’

KAPALI ÇARŞI VE GAZİ CADDESİ ESNAF ZİYARETLERİ
İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet GÜRGÖZELER, hafta içerisinde Sivrice ile Maden İlçeleri’ne düzenlenen gezi ve ziyaretlerin ardından, bir gün sonrasında bu kez önce Elazığ Merkez’de Kapalı Çarşı daha sonra da yine şehir merkezinde Gazi Caddesinde vatandaşlarla buluştu ve ve esnaf ziyâretlerinde bulundu. Servet GÜRGÖZELER, hergün yapılan zamlar ve yükselen enlasyon ile hayat pahallılığı karşısında ezilen vatandaş ve sıkıntılar içinde olan esnafın İYİ Parti iktidarında sorunlarından kurtulacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi