31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı... Sayılı gün tez geçer lakin yaşananlar öyle tez unutulacak gibi değil. Değerli okurlar; seçim atmosferi Elazığ’da geçen dönemlere göre çok zayıf ve sönük geçiyor. Siyasi partilerin adayları kendi çapında seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Siyasetten hep nefret etmiş bir kardeşiniz olarak mesleğim gereği seçim sürecinin başladığı günden bu yana belediye başkan adaylarını yakinen takip ediyorum. Bu süreçte siyasiler arasında sürtüşmeler, aba altında sopa göstermeler vb. Bir çok yakışıksız ve nahoş olaylar yaşandı. Tabi bu olaylar ister istemez kamuoyuna yansıyınca zaten ekonomik kriz yüzünden nefes alamaz halde olan vatandaşların siyasilere olan güveni iyiden iyiye azaldı.  

ORMANOĞLU farkı; diyerek başınızı şişirmeden yazımızın özüne geçelim kıymetli okurlar... Hep derim; bir insan her türlü makama gelebilir, isminin önüne türlü türlü vasıflar koyabilir lakin her şeyden önce insan olmak gerekiyor. Seçim propagandalarının başladığı günden bu yana belde belediye başkan adayları içerisinde dikkati çeken bir şahsiyet var...  

Kim mi? Tabi İbrahim ORMANOĞLU...  

Kendi şahsıyla ilgili en baştan beri düşüncelerim hep aynı; amacı siyaset ve makamdan çok millete hizmet etmek. Asıl mesleği öğretmen olan İbrahim bey; özellikle Akçakiraz’da  çok sevilen bir sima. Tabi bu kadar çok sevilip sayılmasının nedenleri var.  

Birincisi dobra! Sözünü kimseden, gözünü budaktan sakınmıyor. İnsanlara olan sevgisinde son derece samimi. Seçim çalışmalarında görünen köy kılavuz istemez misali İbrahim hocanın Akçakiraz’da ipi göğüslediği bariz bir şekilde ortada. 

Ve en önemlisi; beldede herkesin sevgi ve saygısını kazanmayı başarmış, yola düştüğünde arkasına binlerce insanı almış bir kişilik. Siyasilerin birbirinin kuyusunu kazdığı şu süreçte bugün Akçakiraz’da yapılan bir organizasyon da gösterdiği; İbrahim ORMANOĞLU evet siyasi bir partinin belediye başkan adayı ama aynı zaman da adam da!  
Akçakiraz Belediyesi’nin bugün yeni araç alım töreni vardı. Sayın ORMANOĞLU; yanında binlerce seveni ile birlikte bu törene iştirak ederek siyasette alışık olmadığımız bir güzelliğe, davranışa, nezakete ve erdeme imza attı... 

ORMANOĞLU, Akçakiraz Belediyesi tarafından düzenlenen 22 Adet Yeni Hizmet Aracının AÇılış Töreni programına Seçim İrtibat Ofisinde ki vefakâr, cefakâr yol arkadaşlarıyla beraber katılım sağladı. Bu hizmet araçlarının alınmasında emeği geçenlere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.  

Evet ORMANOĞLU’na da, Akçakiraz’a da, Akçakiraz’ın kadim insanına da nezaket yakışırdı… İbrahim ORMANOĞLU, her zaman olduğu gibi bugün de kendine yakışanı yaptı ve tek derdinin Akçakiraz’a hizmet etmek olduğunu ispatladı... Helal olsun hocam, dürüst siyasetçinin bir elin parmağını geçmediği şu zaman diliminde amacı şu asil millete hizmet etmek olan herkesin yolu da bahtı da açık olsun... Vesselam...