Elazığ sevdası bir kere damarlarınızda dolaşmaya başladı mı artık ondan kurtulmanız imkânsızdır. Elazığ’a yapılanları, yapılmayanları, haksızlıkları, yaşanılanları gördüğünüzde duyarsız kalmanız ne mümkündür. Bunun için uzun bir yolun başındayım…

Vatanı ve bayrağı için her şeyini seve seve feda edebilecek güzel insanların, güzel yurdu Elazığ için uzun bir yolun başındayım…

Aziz şehrimizin hak etmediği ilgisizliği, yalnızlığını, kimsesizliğini gidermek için yolun başındayım…

Elazığ’a hizmet etmek zordur. İnce eleyip sık dokumanız gerekir. Elazığ insanı gururludur. Aç gözlülük yapıp haddinden fazlasını istemez. Yalnız hak ettiğini de görmek ister. Sessizliği asaletindendir. Her şeye söyleyecek bir sözü vardır. Bir söze ve eyleme bakar söz mü diye! Bir de adama bakar adam mı diye!

Bunu tekrar tüm Türkiye’ye duyurmak için yolun başındayım.

Elazığlı Merttir, kanı asildir. Nice badireler atlatmış, zor dönemlerinde her daim devletinin ve milletinin yanında durmuştur. Kanının asaletinden şüphe etmek kimsenin haddi değildir. Bunu iddia edenlerin yüzüne haykırmak için yolun başındayım.

Teşvikin, yatırımın en kralını hak etmiştir. Tembel değil çalışkandır. Çalışkanlığını değerlendirmek için yolun başındayım.

Okumaya ve bilime meraklıdır. Nice âlim, yazar ve değerli insan yetiştirmiştir. Toprakları adeta âlim membaıdır. Değerlerine sıkı sıkıya bağlıdır. Bilimden kopmaması, değerlerini kaybetmemesi için Elazığ için yolun başındayım.

Elazığ için bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Şehir sahipsiz değildir. Onu meydana getiren bu aziz millet, onun kutsal değerleri her zaman en değerli varlığımızdır. Bunları yaşatmak, yükseltmek ve gelecek nesillere aktarabilmek için 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan, 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundum. Derdim Elazığ’dır. Derdim Elazığlı hemşerilerimdir. Derdim Türkiye Cumhuriyetidir. Ve bunları daha iyi bir noktaya taşımak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğimden emin olabilirsiniz.

Elazığ’ın her şeyin en iyisini layık olduğuna inancım tamdır. Bu hedeflere ulaşabilmek noktasında ise yalnız bırakılmıştır. Halktan kopuk siyasetçiler, halkın ve ilin sorunları il dertlenmeyen yöneticiler şehri kaderine terk etmiş, sadece seçim zamanlarında hatırlanmış, temayülleri, talepleri dikkate alınmamış ve ortaya şimdiki mevcut hal çıkmıştır. Geçmişte bölgesinde parlayan bir yıldız olan Elazığ, çevre illerin almış olduğu yatırım ve teşviklerden sonra adeta kaderine terkedilmiştir.

Bu gidişatı değiştirmek yine bu aziz şehrin aziz insanlarının elindedir. İradenin sandığa yansıması ve Elazığ’ın hak ettiği değeri görmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Aday adaylığı sürecini başarı ile tamamlayıp, aziz milletimize hizmet etme görevi Genel Başkanımız tarafından uygun görüldüğü takdirde, Elazığ için gece gündüz çalışacağıma huzurlarınızda söz veriyorum.

Elazığ için yolun başındayım. Bu yol uzun, bu yol zorlu, bu yol çetin…

Bu yolda nice zorluklar ile karşılaşacağım, yolumuza engel çıkaracaklar, yoldan çıkarmaya çalışanlar olacaktır. Biz yolumuzdan dönmeyeceğiz. Elazığ için, Elazığlı için çalışmaya devam edeceğiz…

Daha yolun başındayız…