Elazığ her şeyin en iyisini hak ediyor. Yıllarca mevcut iktidar tarafından üvey evlat muamelesi gören, her fırsatta “çantada keklik” misali tüm iktidar vekillerini meclise gönderen bu aziz şehir, yapmış olduğu bu fedakârlığın karşılığını ne yazık ki alamamıştır. İktidar milletvekilleri tarafından yağlı ve ballı sözlerle övülen hizmetler olması gereken ve asgari düzeyde kalmıştır. En basiti ve yakını olarak 24 Ocak 2020 depremi sonrasında yapılan özellikle köy konutları arasındaki farkı, gözlerinizle görmenizi isterim. Komşu ilimiz Malatya’ya yapılan köy evleri ile Elazığ’a yapılan köy evlerini kıyaslayabilirseniz söylediklerimi daha iyi anlarsınız.

               Yıllarca teşviklerden yeterince yararlanamayan sanayicilerimiz; çevre illerin sanayilerinin aldıkları teşvik ve teknik yönünden gelişmelerini hem imrenerek hem de iç geçirerek izlemişlerdir. Gelişmede öncelikli kabul edilen bir Diyarbakır, bir Malatya kadar yatırım desteği alamayan Elazığ, bölgesinde parlayan yıldız olma özelliğini kaybederek, sıralamalarda geriye düşmüştür. Elazığ bunu hak etmemiştir.

               Elazığ’ın sesi TBMM’de sönük çıkmıştır. Yirmi yıllık iktidar döneminde, Meclis kürsüsünde pek de görmeye alışık olmadığımız iktidar milletvekilleri, “Sahipsiz Elazığ” denildiği zaman da her türlü çığırtkanlığı yapmaktan geri kalmamışlardır.

Elazığ genç ve gür sesi olabilmek için, Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın takdirleri ile Milletvekili Adayı olduğum zaman; siz değerli Elazığ halkının da teveccühleri ile Mecliste yerimi alıp, sizin, Elazığ’ın ve adaletin sesi olacağıma inancım tamdır. Bu aziz şehre hizmet etmek ayrıcalığını, Rabbim bizlere nasip ederse, hep birlikte Elazığ için, Elazığlı için çalışacağız…

Elazığ’da acil çözüm bekleyen sorunlar mevcuttur. Bunların en başında ekonomik sıkıntıları en aza indirecek tedbir ve yatırımlar, insanca yaşamayı gerektiren sosyal ve hukuk devletinin yeniden işler hale getirilmesi ve kültürel zenginliğimizin yeniden yükseltilerek Elazığ’ın hak ettiği yere gelmesini için çalışmalarımız olacaktır. Bölgemizi avantajlı olduğu sektörlerde yatırım odağı haline getirebilmek için gerekli adımları atmak son derece önemlidir. Yatırımcıyı bu bölgeye çekebilmek için profesyonel anlamda çalışmalar yaparak, dünya standartlarında işlere imza atmak zorundayız. Artık katma değeri yüksek ürünler üretmek, bunları dünya pazarlarında pazarlayabilmek ve satabilmek, olmazsa olmazımız olacaktır. Bacasız fabrika diye tabir edilen Kültür Turizmini bölgemizde daha aktif hale getirerek, bu sektörden ilimize ciddi bir para akışı sağlayabileceğimize inanıyorum. Bunun için elimizde olan değerlerin kıymetini bilerek, onları muhafaza ederek ve dünya turizm sektöründe tanıtımını yaparak, ilimize dört mevsim turist akışı sağlayıp düzenli bir gelir kaynağı oluşturabiliriz. Tarımsal ve hayvansal avantajlarımızı iyi değerlendirerek, hem il hem de ülke ekonomisine bir çok destekler katabiliriz.

Elazığ için yapılacak çok işler var. Elazığ her şeyin en iyisini hak ediyor. Eğer Elazığ’a ve Elazığlıya hizmet edebilme şansı yakalayabilirsem, bu benim hayatımdaki en büyük gurur ve sevinç kaynağı olacaktır. Her şey Elazığ için...