Sezonun ilk deplasman galibiyeti ile son üç haftada dokuz puan toplayan takımımız, ligin üst sıralarına tutunarak psikolojik anlamda önemli bir atak yapmış oldu.
    Beykan’ın cezası nedeni ile sol önde Burhan, Murat’ın formsuzluğunda da Bahattin ile maça başlayan Bülent Hoca, takımın iskeletini bozmadan doğru tercihlerle ve deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa o formatta oyun anlaşıyı oluşturarak galibiyetin baş mimarı olduğu kanaatindeyim. Yaptığımızın bireysel hatalar neticesinde maça tutuk başlasak da 10. dakikadan sonra topa hakim olarak maça ağırlığımızı koyduk. Burak Yamaç’ın her maç olduğu gibi bu maçta da yaptığı pas hatası,  olası skor dezavantajımıza sebep olabilirdi. Bireysel hatalar dışında rakibe pozisyon vermememiz takıma güven aşılasa da, hiç olmadık zamanlarda bu hatalar can yakabilir. Mikail, Fatih ve Yağızcan ile orta alanda çok iyi işler çıkarıyoruz. Bu üçlüye, Çağrı’nın geriye gelerek top alıp ileri taşıması ciddi anlamda rahatlık katıyor. Orta sahamız hem rakibe baskı hem de topu kullanma da hünerli olunca oyunu domine etmek çok kolay oluyor. Burhan’ın etkisiz kalması hücum anlamın eksik kalmamıza sebep olsa da, Çağrı’nın hareketli oyunu ve Bahattin’in bitiriciliği maçı kazanmaya yetti. Alınan deplasman galibiyeti moral motivasyon açısından çok önemliydi. Elazığspor’un kadro kalitesi bu ligde, içeride dışarıda maça favori başlamasına yeter.


    Önümüzdeki hafta kendi sahamızda, sıralama rakibimiz olan Turgutlu Spor ile oynayacağımız maç, sezonun dönüm maçlarında biri olacak. Kanatları iyi kullanan, disiplinli ve koşan bir takıma karşı oynayacağımı unutmayalım. Orta alan üstünlüğümüz, seyirci avantajımız ve en önemlisi oyunu iyi okuyan Hocamız ile maçın favorisi olduğumuzu düşünüyorum. Beykan, Çağrı, Bahattin, Burhan ile ligin en iyi hücum hattının, bu maçta fark yaratacağını düşünüyorum. Birbirini tamamlayan ve çok iyi koordine olan orta üçlümüz, savunmadaki diri oyunumuz neden az gol yediğimizin göstergesi. Bireysel hatalardan uzak durarak sabırlı oyun ve seyirci desteği galibiyetin anahtarı olacaktır...