İkinci yarının ilk maçını Amasyaspor ile oynayan takımımız oynadığı iyi futbol ile üç puan alarak taraftarını sevindirdi. Maça; kalede Hakan, savumada Berşan- Metin- Burak- Hasan, orta alanda Mikail- Fatih- Yağızcan, hücumda Beykan- Çağrı- Murat ile başlayan takımımız klasik 4-3-3 dizilişi ile, istekli arzulu son derece disiplinli oyunu ile sezonun en kıymetli üç puanını almasını bildi. 

    Amasyaspor belli ki rakibini çok iyi analiz ederek tipik deplasman takımı direnci ile Mikail ve Beykan’a adam markacı vererek oyunu kitlemeyi başardı. Sabırla, oyun disiplinini bozmadan rakibini zorlayan takımımız ilk yarıda bariz oyun üstünlüğünü sağlasa da skor üretemedi. Orta alanda çok iyi pas yapan, kanatları kullanarak hücum yapan takımımız, rakibine pozisyon da vermedi. Hücum hattında Murat ile etkisiz kalma dışında göze çarpan bir negatiflik yoktu açıkcası.  

    İkinci yarıya Hasan- Burhan değişikliği ile başlayan Bülent hoca, maçı kazanmak için risk alacağını belli etti. Zira sezonun en iyi oyununu oynayan Hasan, tamamen taktiksel bir değişiklik ile oyundan alındı ve hemen ardından Mesut ve Bahattin oyuna girince bütün silahlarını erkenden kullanarak sonuca gitmeyi başardık diye düşünüyorum. Oyuncuların istekli ve dirençli oyununa, teknik heyetin doğru ve yerinde müdahaleleri de eklenince çok keyifli bir maç izledik. Maçın genç hakemi deplasman takımını ezdirmeyeyim anlayışı ile iki net penaltıyı es geçti, ayrıca bir çok ikili mücadele faullerini de vermeyerek saç baş yoldurdu. Tüm bunlara rağmen hem rakibi hem maçın hakemini yenerek taraftarını sevindiren oyuncu grubunu ve teknik heyeti tebrik ediyorum. 

    Tabi taraftarın en çok merak ettiği konu transfer. Aldığım duyumlara göre, şimdilik transfer tahtası  açılmayacak gibi görünüyor. Yönetimin bu konuda kararsız kaldığını düşünüyorum. Transfer konusunu iki bakış açısı ile değerlendirmekte fayda var. Lider Batman Petrol takımı ile aradaki puan farkı 11. Bu farkın kapanması zor görünüyor. Belli ki hedef önce Playoff, sonra da bir üst lig. Bu kadro Playoff’a çıkar mı? Bence çıkar. Play-off’da ne olur onu şuan tahmin etmek çok zor. Bu bakış açısı ile tahtanın kapalı kalması,  borç yükü açısından takımın menfaatine olduğunu düşünüyorum. Diğer bir bakış açısı ise, transfer sezonunun bitmesine 19 gün var. Bu 19 gün sonunda puan farkı azalırsa işin rengi değişebilir. Lider takımın olası puan kayıpları ile iddialı bir konuma gelirsek, yönetimin transfer konusunu tekrar düşünebileceğini ihtimal görüyorum. Ancak şunu da unutmamak lazım, devre arasında iyi oyuncu bulmak çok zor, alınacak oyuncuların mevcuttaki oyunculardan mutlaka daha iyi olması zaruridir. Bu da yine ciddi bir bütçe oluşturmak anlamına geliyor. Tahtayı açmak için iyi bir bütçe, transfer yapmak için iyi bir bütçe ve eğer bu takım bir üst lige çıkamazsa büyük bir borç yükü bizi bekliyor olacak. Çok iyi bir strateji yapılmalı ve ona göre risk alınmalı diye düşünüyorum.