Kazanmayı adet edinen, kaybetmeyi sevmeyen ve nasıl maç kazanılırı iyi öğrenen takımımız sıralama rakibi olan Turgutlu Spor’u yenerek sevenlerini sevindirdi. Dediğim gibi kendini kazanmaya fokuslayan oyuncularımız, istedikleri oyunu sahaya yansıtamamalarına rağmen maçı kazanmayı başardılar.

    Kontenjan oyuncularımızın sayı olarak az olması, Bülent Hoca’nın kadro kurmasında zorlanmasına sebep oluyor. Kontenjan oyuncumuz Hasan’ın cezalı olması, hem o bölgede Burhan’ı kullanmamıza hem de orta alanda haftalardır iyi bir trio oluşturan Mikail- Yağızcan- Fatih üçlüsünü bozmak zorunda kalmamıza neden oldu. Orta alanda mecburiyetten değişiklik yapılınca oyun kurmakta ve direnç göstermekte biraz zorlandık. Mert Altınöz’ün sadece ofansif oyun anlayışı ve hücum yaparken olgun ataklarda acemi kalması ayrıca da Burhan’ın savunmadan oyun kurarken fazla pas hatası yapması gözle görünen eksik yanlarımızdı. Çağrı’nın, oyunun kilitlendiği zamanlarda orta alana gelip top taşıma ve saklama avantajını bu maçta kullanamadık. Özellikle ilk yarıda Çağrı’nın orta alan ile kopuk olması, Beykan ve Bahattin’in hareketsiz kalmaları pozisyon bulamamamızdaki en büyük etkenlerdi. Beykan’ın ara ara sahada silik kalması ( aşırı dinlenmesi) ondan çok şey bekleyen takım arkadaşları için bir handikap oluşturuyor. Bahattin’in ikinci yarıda ki gibi sürekli araya ve arkaya koşu yapması kendisinden beklediğimiz özelliklerdir. Metin’in istekli ve diri savunması takımı ve seyirciyi ateşleyici etkisi ile göz kamaştırdı. Berşan ve Burak, Metin ile birlikte hatasız oynadılar. Yağızcan’a ayrı bir parantez açmakta fayda var. Temposu ve sürekli takım arkadaşlarına yardımcı olmak adına boşa çıkıp top istemesi ve sahanın her yerinde oyun kurması muhteşemdi. Fatih Kıran’ın oyuna girdikten sonraki performansı çok şaşırttı. Takımın dinamosu gibi haftalardır iyi oynayan bir oyuncunun bu kadar sönük kalması kendisine hiç yakışmadı.

    Sonuç olarak, çok iyi mücadele edip rakibini yenen ve maçı hakeden takımımızı ve teknik heyeti tebrik eder, yenilmezlik serisinin devam etmesini canı gönülden isteriz. Batman maçından yenilmeden hatta üç puan ile dönüleceğine inancımız tamdır.

Selametle…