15 maçtır kaybetmeyen bir takım ve sezonun en kritik maçı. İtiraf etmeliyim ki çok çekindiğim bir maçtı. Bu kadar uzun süre yenilmemek, üstelik aynı oyunculara çok fazla yük binerek oynayınca acaba bu maçta artık direncimiz kırılacak mı diye düşünmeden edemedim.

    2-0 geriye düşülmesine rağmen, müthiş bir geri dönüş ile sahanın tek hâkimi olarak 90 dakika muhteşem seyircisinin desteğini arkasına alarak rakibini ezerek kazandı Elazığspor. Maça klasik kadrosu ile başlayan takımımız, belli ki bay geçtiği arayı çok iyi değerlendirmiş. Maçın tamamında topa hâkim olan, geriden oyun kurarak çok fazla pas yaparak rakibini sahadan sildi. İki bireysel pas hatası ile kalemizde iki gol yesek de, oyundan düşmedik ve hiç skora aldırış etmeden sağlı sollu ataklar ile ligin güçlü takımlarından Karşıyaka’yı geçmeyi başardık.

     Burak’ın kaderidir ki pas hatası yaptığı bütün toplar kalemizde gol oluyor. Takım arkadaşlarına çok şey borçlu Burak. Umuyor ve bekliyorum ki olası Play-off’lar da Burak, atacağı gollerle borcunu ödeyecek.

    Sezon başından beri en iyi oynadığımız, en fazla mücadele ettiğimiz ve bütün oyuncularımızın çok iyi oynadığı maçtı Karşıyaka maçı. Hem ilk 11 oynayan, hem de sonradan giren oyuncuların çok iyi oynadığı maç da Beykan, Mikail ve Yağızcan sahanın yıldızlarıydı. Özellikle Yağızcan ve Mikail orta alanda hem mücadele hem de oyun kurmada inanılmaz işler yaptılar.

     Bahattin ve Berşan, takım arkadaşlarına oranla biraz daha eksik kalsalar da istekli oyunları ile farkı kapatmaya çalıştılar. Burhan ve Mesut’un bireysel katkıları çok değerliydi. Mesut’un tecrübesine yakışan golü, gemisini kurtaran kaptan edasıyla şapka çıkarılır cinstendi. Bir parantez de hocamız Bülent Yenihayat’a açmak gerek.

    Gerçekten inanılmaz işler yapıyor Bülent hoca. Oyun felsefesi, karakter yapısı ve adaletli tercihleri dikkat çekiyor. Uzun zamandır yedek bekleyen kaptanın, takımdan kopmaması, yedek oyuncuların küsmeden darılmadan katkı sağlamaya çalışması gözlerden kaçmıyor. Eksik kaldığımız zamanlarda bile elindeki malzemeden en iyi hamuru oluşturma çabası takdire şayan.

    Stadyumu dolduran muhteşem taraftarımızı unuttuk sanmayın. Maçın bitiş düdüğüne kadar inanılmaz bir destek vardı. Bu atmosferi çok özlemiştik. Şehrimizin tek sosyal marka değeri Elazığspor’umuza gösterdikleri ilgi ve tevazu şehrin siyasi dinamiklerine büyük bir mesaj olmuştur diye düşünüyorum.

    Siz muhteşem taraftar olduğu müddetçe kimse Elazığspor’umuza kayıtsız kalamaz. Desteğe devam, 3’er puanlara devam, şahlanmaya devam...

    Önce oyuncularımız ve teknik heyetimize sonra da emeği geçen herkese ama herkese sonsuz teşekkürler…