Maç kaybetmeme serisini 19 maça çıkaran takımımız, deplasmanda zorlu rakibi Efeler 09 karşısında geriye düşmesine rağmen 1-1 berabere kalarak, 2. lik için önemli 1 puan kazandı, liderlik için ise  kritik 2 puan kaybetti.
    Bu maçı iki farklı pencereden değerlendirmek gerekiyor. Birincisi, kaybetmemek adına çok önemli müsabakaydı. Aldığımız bir puanın ikincilik yarışında çok kıymetli olduğunu son maçta net göreceğiz.  Olası bir mağlubiyette, hem demoralize olacaktık hem de psikolojik üstünlüğümüzü bırakacaktık. İkincisi, lider ile aramızdaki puan farkını tek maça düşürme fırsatını berabere kalarak kaçırdık. Kalite ve form grafiği istatistiklerine baktığımızda kazanabileceğimiz bir maç olarak görüldüğü için içimizin buruk olduğunu söylemeden de edemeyeceğim.
    Maça, klasik 11’miz ile başladık. Metin’in cezası sebebi ile yine Mehmet Eksik ile maça başlayan hocamız, orta alan ve hücum hattını bozmadan zaten dar bir kadroyu yine en doğru tercihlerle kullanmayı seçti. Maç yayınının olmaması analiz yapmamızı zorlaştırsa da, izleyebildiğimiz kadarı ile oyuna hükmeden topa sahip olan takım Elazığspor’du. Son maçlarda dikkat çeken bir durum, ilk golü yiyerek maçı daha da zorlaştıran bir Elazığspor izliyoruz. Gol yememek adına biraz daha fazla gayret sarfetmek gerekiyor, zira deplasmanda yenik duruma düşmek, sıralamada bize rakip olan takım karşısında stres ve gerginliğe yol açıyor. Bu maçta ilk golü biz bulsaydık, rakip maçı riske edip oyundan düşebilirdi.
    Yine de bu zorlu deplasmanda puanla dönen takımımızı tebrik ediyorum. Kalan maçlarımızın, oynadığımız maçlardan daha kolay olacağı gerçeğini düşünerek 2. lik için çok büyük avantaj yakaladığımızı düşünüyorum. Lider Batman Spor’un son maçlarına baktığımız zaman liderlik stresine girdiğini görüyoruz. Bize nispeten daha zor maçlar oynayacağını bildiğimizden liderlik için hala şansımızın olduğunu düşünüyorum. Kalan maçlarda puan kaybetmeden ligi bitirebilirsek çok büyük bir sürpriz yapabiliriz. Bu yolda tüm ekibe başarılar diler tekrar tebrik ederim.