Dile kolay 17 maçtır kaybetmiyoruz ve ortada çok büyük bir başarı var. Başarı olan yerde; emek vardır, özveri vardır, birlik beraberlik vardır. Öncelikle bize bu gururu yaşatan tüm ekibe teşekkür ederiz. Ama bu emeğin, özverinin sonu şampiyonluk olmalıdır. Ben bu ışığı görüyorum açıkçası. Yolun sonu şampiyonluk, senenin sonu “bu sene o sene” olacak inşallah.
Sağlıklı bir maç yayını izleyemesek de, deplasmanda Anadolu Üniversitesi karşısında zorlandığımızı, istediğimiz oyunu oynayamadığımızı söyleyebilirim. Şunu belirtmek isterim ki, bu sezon deplasmanlarda, iç sahada oynadığımızı gibi oynayamıyoruz. Karşıyaka ve Batman Petrol maçları dışında rakip kim olursa olsun deplasmanda çok zorlandık. Bu maç özelinde kötü oynasak da kazanmak çok önemliydi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada çok ama çok kıymetli bir 3 puan aldık. Geriye düşmemize rağmen maçı bırakmayan, uzatmalarda gelen gol ile maçı kazanmayı başaran oyuncularımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İnanın kazanamasaydık da bu ekibe olumsuz eleştiri yapmak içimizden gelmeyecekti.
Ortada çok büyük bir teknik direktör başarısı olduğunu görmemek büyük haksızlık olur. Bülent hoca; kendisinin kurmadığı ve çok büyük sorunları olan bir takıma geldi ve gerçekten çok büyük başarılara imza atıyor. Eğer bir üst lige çıkmayı başarabilirsek yılın teknik direktörü olmaya aday bir hoca olacak. 13-14 oyuncu ile uzun maratonda çok akıllı işler yapıyor. 3. ligin üstünde 5-6 oyuncu ile ilk 5 haftada ok zorlanan bir takımı toparlamak kolay iş değil. Ben daha önce böyle bir başarıya hiç denk gelmedim. Takımdaki dengeleri bozan oyuncuları takımdan uzaklaştırarak birlik beraberliği sağlayıp, mevcut oyunculardan maksimum verim elde eden Bülent Hoca, her türlü övgüyü hak ediyor.
Sezon başından beri çok iyi oynayan Mikail, attığı gol ile en önemli zamanda çok değerli bir maçı geri getirdi. Kariyeri ve yeteneği ile çok şey beklediğimiz Beykan’ın takımın oyun lideri olması ve sazı eline alması bir başka değerdi. Bir diğer konu da sonradan oyuna girip maçlar kazandıran Burhan ve Mesut’un artık öyle yada böyle ilk 11’e monte edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Artık her maçın final niteliğinde olduğu haftalarda takımımıza her türlü desteği vermek bu şehrin boynunun borcudur. Yediden yetmişe herkesin desteği çok önemlidir. Ülkeye örnek olan büyük taraftarımızın desteği bu takımı bir üst lige çıkaracaktır. Bir çok ilden arkadaşlarımızın dilinde olan taraftar kapasitemiz, stadımızın atmosferi ancak şampiyon bir takımda görebileceğimiz ambianstır. Şimdiden bir sonraki maçı iple çekmek özlediğimiz bir tabloydu. Yolun sonu şanlı, gazamız mübarek olsun…..