Dile kolay 18 maçtır bu gençlerin bileği bükülmüyor. Rakip Kelkit, ikinci yarının dikkat çeken takımıydı ve şampiyonluğa oynayan takımlardan puan almış, kalan iç saha maçlarımızdaki en zor rakibimizdi. Elazığspor, rakibini sahadan silerek rahat bir 3 puan aldı. Özellikle ilk yarıda rakibine top göstermeyen, bir çok gol pozisyonu üreten, kalesinde tehlike yaşamayan oyunu ile taraftarını mest etti.
    Metin’in cezasından dolayı olmayışı bizi tedirgin etse de, O’nun yerine oynayan Mehmet Eksik, gösterdiği performans ile endişeleri giderdi. İlk yarıda, hem orta alanda hem de kanatlarda çok fazla pas yaparak pozisyon üreten takımımız, ikinci yarıda işi bireyselliğe dökünce skor üretemedi. Beykan’ın ilk yarıdaki oyun kuruculuğunu meyvesini bol pozisyon ile almamıza rağmen ikinci yarıda skorunda verdiği rahatlıkla kollektif oyunu bırakıp kişisel performans ile oynayınca daha az pozisyona girdik. Fatih- Burhan değişikliği ile hızlı ataklardan gol aramaya çalıştık ancak Burhan’ın oyuna konsantre olamayışı ve sık sık mevki değiştirmesi buna engel oldu. Yağızcan- Mikail, Beykan- Hasan ikililerinin futbol resitali izleyenleri büyüledi. Özellikle Yağızcan ve Mikail’in pas yüzdelerinin yüksek olması rakibin gardını kıran önemli nüanslardı. Sol kanatta Beykan- Hasan ikilisinin yaptıklarını sağ kanatta maalesef göremedik. Fatih Kıran ve Bahattin’in diğer takım arkadaşlarına oranla kollektif oyunda eksik kalmaları göze çarpan detaylardı.
    Berşan, Fatih ve Bahattin son maçlarda vasat kalsalar da istekli futbolları ile açıklarını kapattılar. Yinede diğer takım arkadaşlarına ayak uydurmada son maçlarda yetersiz kalıyorlar. Oyuna giren oyuncuların fiziksel anlamda takıma katkı sağladıklarını söyleyebilirim. Saha kenarından oyuna hakim olan teknik direktörümüz Bülent Yenihayat, locadan da oyunu çok iyi okuyarak doğru zamanlarda doğru değişiklikler yaptı.
    Hafta içi sağ duyulu taraftarlarımızın ceza almamamız için yaptıkları uyarıları dikkate alan seyircilerimiz, tahriklere ve hakemin hatalarına rağmen sadece destekleri ile adeta maçı kontrol ettiler. Bir teşekkür de cefakar taraftarımıza gelsin. Kalan maçların hepsi final niteliğinde olsa da, sıralamayı baz aldığımızda en zor maçımızın önümüzdeki hafta oynanacak Efeler maçı olduğunu söyleyebilirim.  Efeler maçını kazandığımız takdirde ikinciliğimiz garanti olacaktır. Sonraki maçları daha kolay kazanacağımız varsayarsak Batman’ın olası puan kayıplarında bir üst lige çıkmak hayal değil. Kalan maçlarımızda aslan yürekli oyuncularımıza başarılar diler tekrardan tebrik ederim.