Silifke deplasmanında yenilmezlik serisini 15. maça çıkararak, başarılı olurken sevinemeyen Elazığspor, süper ligin Fenerbahçe’si gibi kaybettiği puanlarla gerilen ancak oynadığı futbolla sevindiren bir profil çizmeye devam ediyor. Bir önceki deplasman maçında lider Batman’a 2 puanı doksan artıda kaptırsa da oynadığı futbol ile hem sevindir di hem de ahhh çektirdi.
    Sakat ve cezalı oyuncularının yokluğunda, zaten rotasyon kadrosu olmayan takımımız bütün kozları ile maçı koparmaya çalıştı. Batman ve Silifke deplasmanlarından çok net 4 puan kaybeden takımımız ciddi bir avantajı da kaçırmış oldu. Her iki maçta da iyi futbol oynayan, maça ağırlığını koyan, oyunu tutan ve yönlendiren Elazığspor’du. Lig ikinciliğini kovalayan takımımız ayağına gelen fırsatları kaçırsa da inanın ki eleştirecek argüman da bırakmıyorlar. Mücadele, göze hoş gelen oyun, pozisyon, pas ve aklınıza ne gelirse oyuncu grubu sahada yapmaya çalıştı. Tek eleştireceğimiz husus, gol bölgelerinde biraz daha dikkat ve ciddiyet eksikliği detaylarını söyleyebiliriz. Ceza alanında daha efektif, görerek pas ve sonuç odaklı ataklar geliştirmemiz gerekiyor. Silifke takımının 2 net şutu ile kalemizde gördüğümüz goller, kalecinin ve savunmanın eksikliğinden kaynaklanıp yenilen goller değildi.
    Takımımızın ve ligin en deneyimli iki hücumcusu olan Beykan ve Bahattin, ceza alanın da tecrübelerini konuşturmalılar diye düşünüyorum. Eğer bir üst lige çıkmak istiyorsanız, diğer takımlardan fark yaratmak istiyorsanız yakaladığınız pozisyonları bitirmelisiniz, yapacağınız asistler daha net olmalı, çünkü siz elit oyuncularsınız. Eğer yapamazsanız bu ligi ilk 6’da tamamlarız. Maça ilk 11 başlayan bütün oyuncularımız gayet başarılı bir maç çıkardılar, oyuna giren oyuncular yeterince faydalı olamadılar. Mesut’un şutunda dönen topu boş kaleye gönderemeyen Murat Torun, hem bizi mutlak 3 puandan etti, hem de takımın tek B planı ile maçı kazanacak hamle olarak Bülent hocasının bonusunu auta attı.
      Sonuçta, 15 maçtır yenilmeyen bu oyuncu grubu ciddi anlamda iyi işler çıkarmakla birlikte çok rahat kazanacağımız maçtan berabere ayrılarak hem kendilerini hem de taraftarı hüzne boğdu. Bizlerin ve muhteşem taraftarının desteği ile daha da başarılı olacaklarına inancımız tamdır.